Principala noastra ramura de activitate o reprezinta productia de profile de aluminiu, activitate pe care o desfasuram din anul 1997. Toate produsele extrudate fabricate in cadrul societatii noastra sunt conforme cu: SR EN 573-3/2008 pentru aluminiu si aliaje de aluminiu – compozitia chimica; SR EN 755-9/2001 pentru aluminiu si aliaje de aluminiu – tolerante la dimensiuni si forma; SR EN 12020-2/2001 pentru aluminiu si aliaje de aluminiu EN AW-6060 si EN AW-6063 – tolerante la dimensiuni si forma.
Producem si comercializam profile din aluminiu, vopsite electrostatic sau sublimate in efect lemn utilizate in domeniul arhitectural pentru ferestre, usi, sisteme glisante sau plase de insecte.

Catalog profile aluminiu seria CLASIC serie dreapta, fara bariera termica Catalog profile aluminiu pentru PLASE CONTRA INSECTELOR
Catalog profile aluminiu seria ESTIVAL serie semirotunda, fara bariera termica Catalog profile aluminiu pentru JALUZELE
Catalog profile aluminiu seria MONTANA serie semirotunda, cu bariera termica Catalog profile aluminiu TIPIZATE
Catalog profile aluminiu seria CULISANT serie semirotunda, fara bariera termica Catalog profile aluminiu pentru GLAFURI

Pe laga profilele folosite in domeniul confectiei de tamplarie metalica producem o gama variata de profile folosite in industrie, constructii, finisaje sau alte domenii. Cateva din intrebuintarile profilelelor de aluminiu produse de noi sunt:

grile de ventilatie protectie solara profile industriale panouri publicitare schele si scari
garduri si porti radiatoare si calorifere balustrade acoperisuri de piscina sisteme pentru rafturi
usi pentru dressing partitii pentru birouri scaune profile pentru mobila stergatoare